Paradiso vouwcaravan maakt z’n comeback

Paradiso. Wie kent deze befaamde vouwcaravans niet? Paradiso maakt z’n comeback met de Paradiso Feria. De Paradiso Feria wordt op maat gemaakt en is nog steeds een blikvanger op elke camping. Binnen een minuut ontvouwt de caravan zich.

Paradiso ferio vouwcaravanUitgangspunt bij het ontwerpen van de Paradiso vouwcaravan is dat hij afgestemd moet kunnen worden op individuele wensen en behoeften. Je kunt hem daarom samenstellen zoals jij wilt! Zo kan bijvoorbeeld de caravan- en tentdoekkleur worden aangepast, net als de kleur van de kussens. Andere opties zijn onder meer een keuken, toilet of zonnepanelen.

Paradiso: Binnen een minuut opgezet

De nieuwe Paradiso vouwcaravan is een gebruiksvriendelijke vouwcaravan, doordat hij snel en gemakkelijk op te zetten is. Binnen een minuut is hij klaar is voor gebruik! De Paradiso vouwcaravan heeft een modern design. Zowel voor het exterieur als het interieur is gemaakt van hoogwaardige materialen. En doordat hij in ingeklapte vorm met het harde polyester dak laag blijft, is de rijweerstand laag waardoor de Paradiso vouwcaravan optimaal rijgemak biedt. Meer info op: http://www.paradisovouwcaravans.com/

Paradiso vouwcaravan feria uitgeklapt

 

De Paradiso was en is een oer-Hollands product. Ontworpen en geproduceerd in Nederland. Samen met Nederlandse bedrijven is dit succesvolle product weer nieuw leven ingeblazen. Vakmanschap en kwaliteit staan daarbij bovenaan. Goede ingrediënten om een kwalitatief hoogstaand Nederlands product te bouwen. Thyn-Lines staat voor het ontwerp en de engineering. Met ruime ervaring in de botenbouw weten ze hoe belangrijk de details zijn die zorgen voor een optimale kwaliteit.

Nederlands bedrijf

Paradiso Nederland is een betrouwbaar Nederlands bedrijf dat kwalitatief hoogstaand en innovatieve vouwcaravans maakt en verkoopt.  Paradiso werkt daarom niet met dealers.

 

About the Author

René Quist
Kampeerder. Journalist. Levensgenieter.

Be the first to comment on "Paradiso vouwcaravan maakt z’n comeback"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Klik hier om onze pagina te liken