Wie gun jij een gratis kampeervakantie?

De Sprookjescamping in Rheeze is een groot feest voor kinderen.De Sprookjescamping in Rheeze is een groot feest voor kinderen.

Voor kinderen is kamperen een belevenis. Ruim de helft van de Nederlandse gezinnen met een laag inkomen hebben echter niet het geld om op vakantie te gaan. Voortentfabrikant Isabella wil met haar project ‘ Time for Life’ daar een klein beetje verandering in brengen.

Logo Time for Life Isabella

Logo Time for Life van voortentenproducent Isabella.

Met het project ‘Time for Life’ wil Isabella in samenwerking met haar dealers gezinnen die het niet zo breed hebben wat meer ruimte geven. En dat doet Isabella letterlijk door ze een kampeer vakantie aan te bieden waar ze kunnen genieten in een geheel verzorgde caravan met Isabella voortent. Met deze actie hoopt de producent de gezinnen de vrijheid en ontspanning van het kamperen te laten ervaren en bovenal genieten van een zorgeloze vakantie met het hele gezin.

In 2013 is Isabella begonnen met het project ‘Time for Life’. Het project wordt ondersteund door een bijdrage van dealers, Isabella zelf en de verkoop van ‘Time for Life’ armbandjes en kinderboekjes. De boekjes zijn ontworpen door kinderen uit de 5e klas van een Deense school in Velje (waar ook het hoofdkantoor van Isabella is gevestigd). De boekjes zijn door alle medewerkers van Isabella in elkaar gezet.

Als kind heb je de tijd van je leven op de Sprookjescamping in Rheeze.

Als kind heb je de tijd van je leven op de Sprookjescamping in Rheeze. Foto: via Sprookjescamping.

Sprookjescamping Rheeze

Afgelopen jaar hebben vier gezinnen genoten van een kampeer vakantie op de Sprookjescamping in Rheeze. De vakantie was compleet verzorgd met fietshuur, gevulde boodschappentas, een avondje uit eten en natuurlijk de accommodatie. Dit jaar nemen we de gezinnen ook weer mee naar de ‘Sprookjescamping’.

Omdat het een lastige taak is de gezinnen te vinden die echt een vakantie hebben verdiend vraagt Isabella jullie als kampeerexperts om hulp. Ken jij een gezin die helaas zelf niet (meer) de mogelijkheid heeft om op vakantie te gaan, bijvoorbeeld door de financiële situatie, ziekte of anders, geef ze dan op voor ‘Time for Life’. Uit alle inzendingen kiezen we vier gelukkige gezinnen die geheel verzorgd gaan kamperen!

Isabella is een van de bekendere fabrikanten van voortenten in Nederland.

Isabella is een van de bekendere fabrikanten van voortenten in Nederland.

Het aanmelden van een gezin kan door een mail met motivatie te sturen naar kck@anwb.nl onder vermelding van ‘Time for Life’.

De armbandjes zijn verkrijgbaar via een aantal van onderstaande dealers en via de Isabellashop.

About the Author

René Quist
Kampeerder. Journalist. Levensgenieter.

Be the first to comment on "Wie gun jij een gratis kampeervakantie?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Klik hier om onze pagina te liken