Kamperen en cruise op een reis bij Anwb

Op dit luxe cruiseschip Celebrity hoef je je geen moment te vervelen.

De ANWB komt met een nieuwe vorm van vakantie vieren: een 28-daagse kampeertrip met eigen caravan, tent of camper, in combinatie met een reis op een cruiseboot. Deze cruise en kampeerreis combineert het mooiste van twee werelden. Allereerst met je eigen kampeermiddel door Duitsland en Oostenrijk naar Italië. Daarna cruisen met de Celebrity Reflection door Griekenland en Turkije. Of te wel kamperen en cruise op een reis.

De reis brengt je van Duitsland naar Turkije.

De reis brengt je van Duitsland naar Turkije.

Kamperen in Florence en aan het Gardameer

De kampeerreis gaat verder naar de omgeving van Florence waarbij je deze prachtige stad met een Nederlandse gids al wandelend bezoekt. We rijden verder naar Rome waar je ruim de tijd hebt om deze interessante hoofdstad te ontdekken. Een stadsexcursie met Nederlandse gids en een avondrondrit door verlicht Rome staat op het programma.

Na 14 dagen met je kampeermiddel verruil je deze in Civitavecchia voor een verblijf aan boord van het fraaie cruiseschip Celebrity Reflection. Je vaart een route langs prachtige eilanden, pittoreske baaien, diverse badplaatsen en interessante steden.

Cruise langs Griekse eilanden

Je bezoekt onder meer in Griekenland de eilanden Santorini, Mykonos en Kreta en de havenstad Piraeus bij Athene. Het schip vaart verder naar de kust van Turkije en stopt in Kusadasi en Bodrum. Op de terugweg is er nog een overnachting in Napels alvorens we weer in Civitavecchia aanleggen.

Ter plekke kun je overdag vanaf de havens zelf op ontdekking gaan of met een georganiseerde excursie (exclusief reissom). De kapitein en zijn bemanning zullen hun uiterste best doen om er een onvergetelijk avontuur van te maken!

aperol spritz

Nadat het schip weer in Civitavecchia aanlegt gaan we met de bus naar de camping in Rome, waar de dag erna de reis via Florence naar Leifers bij Bolzano gaat en aldaar eindigt.

De reisperiode is van 5 september t/m 3 oktober 2016. Te boeken vanaf € 2.350,- pp obv 2 personen, exclusief: bijdrage calamiteitenfonds á € 2,50 per boeking. Ter plekke kan je zowel tijdens het kampeergedeelte als de cruise overdag zelf op ontdekking gaan, of mee met een georganiseerde excursie (exclusief reissom). In 2016 staat 1 reis gepland. Op basis van het aantal aanmeldingen beslissen wij of er in 2017 meer soortgelijke reizen worden georganiseerd.

Meer informatie vind je op deze website.

About the Author

René Quist
Kampeerder. Journalist. Levensgenieter.

Be the first to comment on "Kamperen en cruise op een reis bij Anwb"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Klik hier om onze pagina te liken