Dit zijn de 10 mooiste campings langs de snelweg volgens de ANWB

Camping Tussen de BronnenCamping Tussen de Bronnen

Voordat de vakantie echt begint heb je een lange autorit voor de boeg. Na gemiddeld 7 tot 8 uur rijden is het ontzettend fijn wanneer je bestemming eindelijk in zicht komt. ANWB zet 10 vakantiecampings op een rijtje waar het prima te vertoeven is.

1 – Camping l’Escargot

Escargot is een leuke camping in de Ardennen.

Escargot is een leuke camping in de Ardennen.

Op deze camping in de Ardennen word je even flink in het zonnetje gezet. Het biedt namelijk roomservice voor kampeerders. Op deze camping begin je elke dag met een heerlijk eitje, verse jus en verschillende broodjes.

2 – Camping Officiel

Camping Officiel Zwembad

Wat is er lekkerder dan na een lange autorit in het zwembad te springen?

Camping Officiel Arlon in België staat al jaren bekend om haar heerlijke biefstukken die worden bereid in geklaarde boter. Neem na de heerlijke maaltijd een verfrissende duik in het campingzwembad, dat is gevuld met bronwater.

3 – Kur und Vitalcamping

Camping Kur en Vital in Duitsland

Camping Kur en Vital in Duitsland

Op de Duitse Kur und Vitalcamping kom je in het heerlijke kuuroord even helemaal tot rust. Op de kuurcamping in de plaats Bad Wörishofen kun je andere terecht voor een heerlijke wellnessbehandeling.

4 – Camping Indigo Paris Bois de Boulogne

Op deze Franse camping in Parijs ervaar je volop romantiek. Je kunt er verblijven in stacaravans, cottages, woonwagens of luxe tenten. Met de huurfiets rijd je bovendien in enkele minuten naar ‘lichtjesstad’ Parijs.

5 – Camping Entre les Sources

Camping Tussen de Bronnen

Camping Tussen de Bronnen

Volgens de ANWB is camping Entre les Sources ook een echte aanrader. Op het kampeerterrein vol struiken, bomen en heuvels kun je namelijk elke dag genieten van een heerlijk driegangenmenu aan een gedekte eettafel.

6 – Camping Lazy Rancho

Bij camping Lazy Rancho in Interlaken heb je prachtig uitzicht.

Bij camping Lazy Rancho in Interlaken heb je prachtig uitzicht.

Op camping Lazy Rancho vlakbij het Zwitserse Interlaken kom je in de hot tub even helemaal tot rust. Vanuit het bad heb je een schitterend uitzicht op de bergen in de omgeving. Het kampeerterrein bestaat uit verschillende tentveldjes en heeft verharde staanplaatsen voor caravans.

7 – Camping à la Ferme Bossan -Frankrijk

Volgens de ANWB is deze camping in het Franse Beaujolais de ideale bestemming voor wijnliefhebbers. Zo kun je in een speciaal ingericht lokaal proeven van heerlijke wijnen.

8 – Camping La Rhue – Frankrijk

Bij Camping La Rhue is het bijzonder goed toeven.

Bij Camping La Rhue is het bijzonder goed toeven.

Muziekliefhebbers zijn op Camping La Rhue helemaal op hun plek. Hier speelt men in de voormalige boerenschuur namelijk elke dag livemuziek in allerlei muziekstijlen.

9 – Camping Les Trexors

Les Trexons camping

Les Trexons camping

Voor een lekker bakje koffie ben je volgens de ANWB bij Camping Les Trexors aan het juiste adres. Het is een echte gezinscamping met andere een kinderruimte, een buitenspeeltuin en een opbouwzwembad.

10 – Camping De Bois-Redon

Op Camping De Bois-Redon ervaar je op een hangmatje gespannen tussen de eikenbomen het echte vakantiegevoel. Of geniet van sportieve activiteiten, zoals tafeltennis en jou de boules.

Be the first to comment on "Dit zijn de 10 mooiste campings langs de snelweg volgens de ANWB"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Klik hier om onze pagina te liken