De 5 beste apps voor vakantie

Vakantieapps

Dankzij apps is kamperen makkelijker dan ooit. Zo is de kans dat je ooit nog verdwaalt erg klein. Ook het vinden van een restaurant is dankzij apps een fluitje van een cent. Dit zijn de vijf beste apps voor vakantie.

Spotted by locals

Via Spotted by Locals kun je een stad als Florence op een hele andere manier ervaren.

Via Spotted by Locals kun je een stad als Florence op een hele andere manier ervaren.

Misschien wil je tijdens de vakantie het massatoerisme graag vermijden. Gelukkig is er de app ‘Spotted by locals’ om je een handje te helpen. Het wijst je namelijk de plek naar bijzondere plekken en restaurants waar de lokale bevolking graag komt. Zo eet en geniet je als een echte ‘local’. De app ‘Spotted by locals’ is voor een paar euro te downloaden op de iPhone en Android. Op het wereldwijde web vind je overigens nog veel meer handige informatie en tips voor kampeervakanties.

Tripadvisor

Tripadvisor vakantie app

Met Tripadvisor kun je makkelijk leuke bezienswaardigheden opzoeken.

Tientallen reizigers maken gebruik van de populaire vakantieapp Tripadvisor. Het verschaft namelijk informatie over hotels, restaurants en bezienswaardigheden overal ter wereld. Bovendien zijn de klantenbeoordelingen erg handig. Deze geven je namelijk meteen een beeld van de kwaliteit van een bepaalde accommodatie. Tripadvisor is ook een ideale vakantieapp wanneer je gaat backpacken. Je vindt er namelijk gemakkelijk de plaatsen van accommodaties zoals hostels mee.

De vakantiedokter

app de vakantiedokter

Via de app de Vakantiedokter kun je aan echte doktoren medische vragen stellen.

Tegenwoordig is er voor bijna elke situatie wel een vakantieapp beschikbaar. Zo schiet de ‘Vakantiedokter’ app je te hulp bij ongelukken. Wanneer je bijvoorbeeld een verbranding of verstuiking hebt opgelopen kun je een Nederlandse arts bereiken via de app. Bovendien is het ook nog eens helemaal gratis.

Google Translate

app Google Tranlate Nederlands

Reuzehandig: maak een foto van een tekst en Google Translate vertaalt het voor je.

Niet iedereen is de Franse of Italiaanse taal machtig. Dat kan knap lastig zijn als je in die landen iets wilt vragen. Dankzij Google Translate kun je je toch verstaanbaar maken. Je kunt de tekst intikken, maar met gesproken zinnen weet Google Translate ook raad.

 

 

Be the first to comment on "De 5 beste apps voor vakantie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Klik hier om onze pagina te liken