Met deze DOCK kampeerkeuken kook je onder de sterren

Waarom zou je op camping niet de sterren van de hemel koken. Met deze DOCK kampeerkeukem ontworpen en gebouwd op basis van een Zarges K470 transportkist kook je altijd onder de sterren. Deze aluminium kisten van Zarges staan wereldwijd bekend om hun robuustheid & betrouwbaarheid en worden daarom ook al jaren gebruikt tijdens expedities, avontuurlijke reizen en door verschillende organisaties om de kostbare (kampeer) uitrusting te beschermen.

Detail_05

DOCK, een Zarges kist omgebouwd tot een praktische kampeerkeuken. In gesloten staat neemt de keuken met inhoud net zo veel ruimte in als een standaard 70 liter Zarges K470 kist. Hij past dus in principe keurig tussen de andere kisten met de rest van de uitrusting.

Opgezet ontpopt de DOCK zich echter tot een volwaardige keuken. Een keuken met grote compartimenten, voldoende werkbladruimte en een flinke plek voor een fornuis. Er zit ook een grote besteklade in van 50 cm diep voor het bestek en de overige utensils. Verder is er nog gedacht aan een handige keukenrolhouder.

De DOCK keukenkist staat werkelijk in enkele seconden klaar om gebruikt te worden. Of dit nu op een avontuurlijke vakantiereis is, gewoon op de camping, thuis is de tuin of tijdens een dagje weg, u gaat er veel plezier van hebben. Dit alles op een werkhoogte van 81 cm., een werkhoogte die u thuis in uw eigen keuken ook gewend bent. DOCK, kwaliteit tot in het kleinste detail. De keuken is opgebouwd uit mooie, eerlijke en praktische, bijna onderhoudsvrije materialen zoals aluminium, roest vast staal en bamboo.

Detail_04

Het bamboo bovenblad en de bamboo bestekbak zijn afgewerkt met gekookte lijnolie voor een goede bescherming tegen de elementen. De drie aflegborden zijn vervaardigd uit RVS 316. De kist zelf is volledig gemaakt van hoogwaardig aluminium. Een combinatie van materialen voor jaren en jaren kampeerplezier. Kortom, ontworpen en gemaakt om een leven lang mee te gaan! De DOCK Outdoor Camp Kitchen is verkrijgbaar voor 795,- euro incl. btw. Voor meer informatie & technische specificaties verwijzen wij u graag door naar de website van www.dockoutdoors.com.

About the Author

René Quist
Kampeerder. Journalist. Levensgenieter.

Be the first to comment on "Met deze DOCK kampeerkeuken kook je onder de sterren"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Klik hier om onze pagina te liken