Is de boomtent een nieuwe trend?

tentsile boomtentMet de Tentsile boomtent kun je heerlijk zweven.

Zachtjes schommelen in een hangmat met een koud drankje in mijn hand. Gelukkiger kun je mij niet maken op vakantie. Na de lunch even heerlijk wegdommelen.. Zou het niet gaaf om echt te kunnen overnachten in een hangmat? Het Amerikaanse Tentsile gaat nog een stap verder en heeft treetents ontwikkeld. In deze boomtent kun je heel stabiel liggen en dus ook slapen.

De Connect Tree kun je aan drie stevige bomen vastmaken en ‘s nachts zachtjes wiegen door de bomen. Treetents zijn handig als de grond erg nat of ongelijk is. En in wat wildere oorden beschermt een boomtent je tegen ongewenste indringers.

Het Amerikaanse bedrijf Tentsile heeft ook hangmatten. Ook hier weer heb je drie bomen of palen nodig. Maar dan heb je ook een reuzehangmat waar je met het hele gezin op kunt liggen.

hangmat tentsile

Drie bomen en je hebt een geweldige grote hangmat van Tentsile.

Tentsile plant drie bomen voor elke tenttree die zij verkopen. Achter het concept van het merk Tentsile ligt ook een ecologische overweging: Het team hoopt dat deze nieuwe manier van kamperen mens en natuur dichter bij elkaar brengt en men ertoe beweegt zich nog bewuster te worden van de uitwerking van onze levensstijl op het milieu en zo geheel zelfstandig meer respect ten opzichte van de natuur uit te dragen.

Tentsile Boomtent proberen?

Nieuwsgierig hoe dat slaapt? Bij camping de Haverkamp kun je voor 30 euro per nacht in een echte Tentsile boomtent slapen. Of zoals Camping de Haverkamp hetzelf verwoordt:  “Geen probleem, wij hebben de oplossing: onze Boomtent van Tentsile.
Deze boomtent geeft je het ultieme gevoel van vrijheid. Is het geen cool idee om hangend tussen de bomen in deze boomhut te slapen. 

Tentsile boomtent

Lekker zweven in de boomtent bij camping de Haverkamp.

Ken je het hangmat gevoel dan lig je zeker op het gemak in deze boomtent. Onze boomtent zweeft op een veilige hoogte van 1,20 m. boven de grond. En is met drie stabiele spangordels bevestigt aan onze bomen. De tent heeft een verwijderbare regenscherm dus je kunt je vergapen aan de sterren hemel. De tent is geschikt voor maximaal 3 personen en heeft een draagkracht van maximaal 400 kg.”

Camping de Haverkamp
Hooistraat 6
7383 CX Voorst.

 

Bij onze Duitse vrienden van Bergfreunde zijn de boomtenten van Tentsile te koop.

In Duitsland zijn de Tentsile boomtenten al behoorlijk populair.

In Duitsland zijn de Tentsile boomtenten al behoorlijk populair.

 

 

 

 

 

 

About the Author

René Quist
Kampeerder. Journalist. Levensgenieter.

Be the first to comment on "Is de boomtent een nieuwe trend?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Klik hier om onze pagina te liken