Room-in-room-tent: Lekker kamperen in je eigen huis

room-in-room tent van iKamperWat cosy: kamperen in je eigen slaapkamer.

Zelf slaap ik zalig in een tent. Zou het niet lekker zijn om dat tentgevoel ook thuis te hebben? Dat kan met de room-in-room-tent van IKamper. Behaaglijk en cosy, maar ook goed voor je energierekening

Deze room-in-room-tent maakt van je bed een tent. Super handig tegen de muggen in de zomer. In de winter goed voor de energierekening want de kachel kan volgens IKamper 5 graden lager. De tent lijkt natuurlijk een beetje op een hemelbed en geeft dat geborgen gevoel. Ik hou wel van cocoonen.. en ik ben een geliefde prooi voor muggen. Het idee van de room-in-room sluit naadloos aan de op de trend van tiny houses. Klein doch fijn.

Room-in-room-tent is cosy

De room-in -room tent

De room-in -room tent is zeer ingenieus ontworpen.

Wij zijn verstokte Netflix-kijkers en bijna elke avond kijken we een aflevering van Suits of White Collar. Maar altijd is het even puzzelen hoe we de laptop neerleggen. Bij de room-in-room tent kun je je laptop in een speciaal daarvoor vormgegeven standaard, zodat je met je handen onder de dekens een film kunt kijken. Ook voor je mobiel is er een losse ophanging.

De room-in-room tent wordt gemaakt door iKamper, dat vooral daktenten met en hard top voor jeeps maakt. Na een succesvolle Kickstartercampagne is de tent sinds mei verkrijgbaar voor diverse matrasmaten, voor 180 dollar.

About the Author

René Quist
Kampeerder. Journalist. Levensgenieter.

Be the first to comment on "Room-in-room-tent: Lekker kamperen in je eigen huis"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Klik hier om onze pagina te liken